Primaria si Consiliul Local Afumati promoveaza si incurajeaza sportul!

Grupele de fotbal (juniori) ale CS Afumati efectueaza, in perioada 21-24 august, un cantonament montan la Busteni, in judetul Prahova.

Antrenorii Velicu Valentin, Gheorghe Popescu si Robert Dorovei au sub comanda un lot numeros de copii care participa la un program de pregatire foarte incarcat, cu meciuri amicale si cate doua antrenamente pe zi.

"Avem 4 tipuri de obiective, si anume: de comportament, adica elevii nostri sa devina mai buni colegi, mai sociabili si mai responsabili. In mare, cautam metode de a-i ajuta sa se maturizeze frumos. Apoi, avem obiective tehnice. In primul rรขnd, lucram mai intens, volumul ajungรขnd la doua antrenamente pe zi. Unul de dimineata, unde ne concentram pe partea de pregatire fizica, si unul pentru tehnica specifica fotbalului, dupa-amiaza. Bifam si obiective fizice - de acumulare de forta, rapiditate, rezistenta cardio respiratorie si flexibiliate. La acestea se adauga obiectivele cognitive. Altfel spus, ii invatam pe copii ce inseamna un cantonament, un antrenament, dozarea efortului, dar si cum arata odihna corespunzatoare, pentru a putea face fata fiecarei zi de pregatire si multe altele", au explicat antrenorii.

Clubul afumatean are inscrise trei echipe in competitiile de juniori C, juniori D si juniori E, alcatuite din copii nascuti intre anii 2009-2014.

"Acest gen de pregatire va continua in fiecare an, in pauzele competitionale, cu toti sportivii nostri inscrisi si la celelalte discipline din cadrul CS Afumati. De asemenea, toti sportivii vor primi echipamente noi de calitate!", a anuntat primarul Gabriel Dumanica prezent la stadion la ora plecarii autocarului spre munte in prezenta parintilor, carora le-a multumit pentru ca sustin copiii in practicarea fotbalului si a sportului in general!

Copiii care doresc sa se inscrie la una dintre cele 3 grupe de fotbal sunt rugati sa sune la nr. de telefon: 0721 133 214.

ย