Weekendul trecut CS Afumati a disputat al doilea meci de pregatire din aceasta vara, impotriva celor de la Mioveni! Afumatenii au deschis scorul in minutul 25, dupa ce Alexandru Iamandache, intrat de putin timp pe teren in locul accidentatului Dorin Burlacu, s-a desprins usor de apararea gazda, a scapat singur cu portarul Sima si a sutat plasat.

Dupa pauza, in minutul 60, elevii lui Neagu au marcat din nou, de aceasta data cu un sut sub transversala al lui Cezar Besleaga, de la circa 18 metri.

CS Mioveni a inscris si ea in jurul minutului 76, prin Remus Gutea, din careu, dupa ce tot el a ratat un penalty, portarul respingand in fata. Ultimul gol a apartinut tot Afumatiului, tot lui Cezar Besleaga, in minutul 82, cand a punctat pe o faza de contraatac.

CS Afumati se afla la al doilea amical in aceasta vara, in prima partida afumatenii s-au impus clar cu 6-1 in jocul cu FCSB U19.

Urmeaza test cu Cozia Calimanesti inainte de meciul din Turul 2 din Cupa Romaniei, unde nu se stie momentan adversarul, apoi un amical cu SCM Ramnicu Valcea, iar dupa aceea, in cazul in care se va califica, va evolua in Turul 3 al Cupei.