logo

 

FOST JUCATOR LA STEAUA SI DINAMO, CETATEAN DE ONOARE

AL COMUNEI AFUMATI

 

In pauza meciului castigat de afumateni cu 2-1 in fata celor de la Pandurii Targu Jiu a avut loc un moment festiv, primarul Gabriel Dumanica i-a conferit titlul de “Cetatean de Onoare” al comunei Afumati din judetul Ilfov, domnului Nedea Marian, in semn de pretuire pentru exceptionala activitate sportiva, pentru profesionalismul si devotamentul aratat fata de fotbalul romanesc si pentru promovarea imaginii localitatii Afumati pe plan local si national.

Fost jucator in divizia A la Steaua, Dinamo, Ramnicu Valcea, Flacara Moreni (Cupa UEFA, meci cu FC Porto), dar si la Unirea Focsani, Mecanica Fina si Autobuzul Bucuresti in divizia B, dl. Nedea Marian s-a retras din activitatea fotbalistica la varsta de 38 ani, avand peste 200 de meciuri in Liga 1.

Familia acestuia locuieste pe strada Baku (fosta Focsani), dl. Nedea fiind bine-cunoscut printre iubitorii sportului rege.

Momentul a fost relatat si la postul de radio SportTotalFM, mai multe personalitati ale sportului romanesc transmitandu-i mesaje de felicitare, printre acestia numarandu-se Marcel Puscas si Horatiu Sima.

Diploma a fost acordata in baza Hotararii Consiliului Local Afumati, nr. 56 din 29.09.2017, la initiativa primarului Gabriel Dumanica.

 

Rezultat final

14-04-2018 11:00
 
CS Afumati 1 : 1 Stiinta Miroslava

Meciul urmator


PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI