logo

 

 

CS AFUMATI A INVINS-O CU 2-1 PE PANDURII TG. JIU

SI A REVENIT PE POZITIA A 4-A CLASAMENTULUI LIGII 2

 

Sambata, cu incepere de la ora 12.00, stadionul din Afumati a gazduit duelul din etapa a 27-a a Ligii a II-a, afumatenii primind replica fostei prim-divizionare Pandurii Tg. Jiu.

Meciul a fost transmis in direct pe Telekom Sport 1, iar elevii lui Vasile Neagu s-au impus cu 2-1, scor stabilit inca din prima repriza, si au revenit pe pozitia a patra a clasamentului, profitand de esecul suferit de Academica Clinceni pe teren propriu in fata celor de la Luceafarul Oradea.

CS Afumati au inceput bine partida cu oltenii, astfel ca dupa 33 de minute conduceau deja cu scorul de 2-0.

Primul care a pus in pericol poarta oaspetilor a fost Buduroi, in minutul 18, cand a reluat cu capul o centrare veninta din flancul drept, insa Moga a respins in corner.

Doua minute mai tarziu, tot dupa o centrare din dreapta, trimisa de Razvan Avram, capitanul Razvan Patriche a deschis scorul din interiorul careului mic.

Dominarea afumatenilor a continuat si dupa deschiderea scorului, iar Razvan Avram a facut 2-0 cu o lovitura libera de la marginea careului executata direct in vinclu.

Cu un minut inainte de pauza, Pirvulescu a obtinut un penalty pentru oaspeti, iar Cosmin Ionita a transformat, nu fara emotii, astfel ca CS Afumati a condus cu 2-1 la pauza.

Cel mai important eveniment al partii secunde a fost eliminarea lui Vlad Tudorache din minutul 64, dupa un fault comis asupra lui Bajan.

Defensiva ilfoveana a rezistat in inferioritate, astfel ca elevii lui Vasile Neagu au izbutit sa se impuna cu 2-1 in fata celor de la Pandurii Tg. Jiu.

Etapa urmatoare, vineri, cu incepere de la ora 15.00, CS Afumati (locul 4, cu 48 de puncte) va evolua pe terenul celor de la Politehnica Timisoara (locul 7, cu 41 de puncte).

 

Echipele de start:

CS Afumati: Marinescu - Onea, Robicek, Patriche (cpt.), Perju - Vl. Tudorache, Vas. Olariu - Rz. Avram, Mug. Dedu, Şt. Vasile - Buduroi

Rezerve: Mişa - Alin Zaharia, Novacek, D. Burlacu, Al. Mitu, Ciochină, Mir. Manole

Antrenor: Vasile Neagu

 

Pandurii Tg. Jiu: Moga - Băjan, Celea, Turda, Al. Vasilescu - Cr. Munteanu (cpt.), Raiciu, D. Pîrvulescu - Şut, B. Lemac, C. Ionică

Rezerve: D. Popescu - Tudoran, Goşa, Măicăneanu, Cenaj, Maxin, Vodă

Antrenor: Adrian Bogoi

Rezultat final

14-04-2018 11:00
 
CS Afumati 1 : 1 Stiinta Miroslava

Meciul urmator


PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI