logo

 

CS AFUMATI A CONDUS LA ARAD, DAR IN FINAL A TREBUIT SA SE

RECUNOASCA INVINSA DE UTA

 

CS Afumati a evoluat duminica, in etapa a 26-a a Ligii a II-a, pe terenul celor de la UTA Arad. Desi au condus cu 1-0, scor la care au beneficiat si de un penalty, elevii lui Vasile Neagu au trebuit sa se recunoasca invinsi in final.

Afumatenii au inceput excelent disputa si au deschis scorul dupa nici un sfert de ora de joc. Stefan Vasile, cel care a spart gheata si in partida tur, l-a invins cu o executie plasata de la marginea careului pe portarul advers, mingea atingand si bara inainte de a intra in poarta.

La patru minute dupa gol, Mugurel Dedu a fost faultat in careu de Alexandru Manea, iar centralul a aratat punctul cu var. Acelasi Mugurel Dedu si-a asumat responsabilitatea executarii loviturii de la 11 metri, insa Bodea l-a ghicit si a respins in lateral sutul acestuia.

Pana la pauza, elevii lui Neagu au continuat sa atace si sa isi creeze oportunitati de a se desprinde, iar, cand toata lumea credea ca afumatenii vor intra in avantaj la cabine, Darius Buia a egalat pentru gazde din apropierea careului mic, la capatul unei faze pornite de la Hlistei si continuate de Stahl.

Elevii lui Vasile Neagu au inceput mai bine si partea a doua, fiind aproape de gol in minutul 46, cand Buduroi a tras peste de la 7 metri de poarta. Cum ocaziile se razbuna in fotbal, in minutul 54, Darius Buia a recidivat si a adus-o pe UTA Arad in avantaj cu un lob peste Marinescu.

CS Afumati a dominat si ultima jumatate de ora a partidei fiind aproape de golul egalizator prin Zaharia si Stefan Vasiel, dar defensiva aradeana a rezistat, iar gazdele au izbutit in final sa se impuna cu 2-1.

Etapa urmatoare, CS Afumati (locul 4, cu 44 de puncte) va primi, pe teren propriu, replica celor de la Sportul Snagov (locul 12, cu 30 de puncte), miercuri, de la ora 16.00.

 

UTA Arad: Bodea - R. Iuga, Al. Manea (cpt.), Mih. Roşca, Dinculescu (Prună 46') - I. Tănase - Stahl, Buia, Petra (Jorza 71'), Hlistei - D. Popa (Curtuiuş 46')

Rezerve neutilizate: Barna - A. Iuga, Markovic, D. Toma.

Antrenor: Cristian Todea

CS Afumaţi: Marinescu - Onea, Robicek, Rz. Patriche (cpt.), Perju - Vas. Olariu (Al. Mitu 77'), Vl. Tudorache - Rz. Avram, Mug. Dedu, Şt. Vasile (D. Burlacu 86') - Buduroi (Alin Zaharia 62')

Rezerve neutilizate: Mişa - Buzea, Novacek, Mir. Manole

Antrenor: Vasile Neagu

 

Rezultat final

14-04-2018 11:00
 
CS Afumati 1 : 1 Stiinta Miroslava

Meciul urmator


PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI