logo

 

 

CS AFUMATI A INCEPUT 2018 IN FORTA: A TRECUT LA SCOR

DE CS BALOTESTI SI SE MENTINE APROAPE DE PODIMUL LIGII 2

 

In primul joc oficial al anului, elevii lui Vasile Neagu au trecut cu 4-1 de CS Balotesti, intr-o partida contand pentru etapa a 22-a a Ligii a II-a.

Debutul meciului i-a gasit in ofensiva pe afumateni, care au trecut in repetate randuri pe langa deschiderea scorului, prin Perju, Tudorache, Boduroi sau Olariu, insa tabela a ramas neschimbata pana aproape de pauza.

Eforturile le-au fost rasplatite in minutul 43, cand Mugurel Dedu a reluat in plasa cornerul executat de Avram si a deschis scorul, afumatenii intrand astfel cu avantaj minim la cabine.

Inceputul partii secunde a fost mai echilibrat decat prima parte, iar CS Balotesti a egalat in minutul 64, prin Cosmin Mihai, care l-a invins pe Marinescu dupa o faza in care Novac a jucat rolul de pivot si i-a pasat decisiv.

Echilibrul de pe tabela a durat insa doar doua minute, pentru ca elevii lui Vasile Neagu s-au dezlantuit dupa primirea golului. Angajat excelent pe culoar de Mugurel Dedu, Robert Buduroi a facut 2-1, iar 4 minute mai tarziu acelasi Mugurel Dedu a realizat dubla cu o executie simpla, din apropiere.

CS Afumati s-a mentinut la carma jocului, iar in minutul 90 Vlad Tudorache l-a invins pe Iordan cu o executie superba la coltul lung, aproape de vinclu, balonul lovind bara inainte sa poposeasca in plasa.

S-a terminat CS Afumati vs CS Balotesti 4-1, rezultat in urma caruia afumatenii acumuleaza 41 de puncte si revin la patru lungimi de podium.

Runda urmatoare, elevii lui Vasile Neagu vor evolua tot pe teren propriu, impotriva celor de la Sportul Snagov, formatie ce ocupa locul 10 al clasamentului Ligii a II-a, cu 27 de puncte.

 

Echipele de start:

CS Afumaţi: Marinescu - Onea, Robicek, Rz. Patriche (cpt.), Perju - Vas. Olariu (D. Burlacu 84'), Vl. Tudorache - Rz. Avram, Mug. Dedu, Şt. Vasile (Mir. Manole 88') - Buduroi (A. Zaharia 75')

Rezerve neutilizate: Obretin - Venţer, Buzea, Novacek

Antrenor: Vasile Neagu

 

CS Baloteşti: Iordan - C-tin. Dedu, Flămânzeanu, Marciuc (cpt.), Mirescu - C. Mihai (F. Paraschiv 69'), M. Neagu, Eug. Nica (P. Ioniţă 46'), N. Filip (Al. Gheorghe 77') - Cl. Herea, C. Novac

Rezerve neutilizate: Fulga - Al. Grigore, Cr. Ionescu, Eşanu

Antrenor: Augustin Călin

 

Rezultat final

19-05-2018 16:00
 
Chindia Targoviste 2 : 1 CS Afumati

Meciul urmator

26-05-2018 11:00
 
CS Afumati - Metaloglobus

PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI