logo

 

CS AFUMATI SCHIMBA LIDERUL LIGII A II-A

 

Liga a II-a a programat sambata meciurile din etapa a 21-a, ultima din acest an. CS Afumati a evoluat pe terenul celor de la AFC Hermannstadt, formatie aflata pe primul loc al clasamentului inaintea acestei runde.

Elevii lui Vasile Neagu nu s-au lasat insa deloc impresionati de numele adversarului intalnit si au facut un meci foarte bun. CS Afumati a inceput excelent disputa de la Sibiu si a fost aproape sa deschida scorul in minutul 2, prin Perju, care a reluat cu capul in transversala o centrare venita din corner.

Gazdele au replicat 11 minute mai tarziu, prin Petrescu, care a fost blocat de Onea din drumul spre gol. In minutul 25, in urma unui contraatac-scoala, Buduroi ajunge la 6 metri de poarta, dribleaza un fundas advers, insa sutul sau este blocat de Cabuz.

La pauza a fost 0-0, iar partea secunda a fost una mai linistita, in care AFC Hermannstadt a cautat golul care sa o mentina pe primul loc al ierarhiei, insa defensiva afumateana a functionat fara greseala, iar elevii lui Vasile Neagu au cautat sa dea lovitura decisiva pe contraatac.

S-a terminat AFC Hermannstadt vs. CS Afumati 0-0, rezultat in urma caruia sibienii pierd primul loc al clasamentului in favoarea formatiei Dunarea Calarasi, in timp ce afumatenii termina anul pe pozitia a 4-a a Ligii 2, cu 38 de puncte.

Performanta reusita in acest an de CS Afumati este una remarcabila, in conditiile in care baietii nostri se afla in spatele locurilor promovabile.

Ii felicitam pe jucatori si pe membrii staffului tehnic si administrativ care si-au adus contributia la clasarea pe pozitia a 4-a Ligii a II-a la finalul anului 2017 si le multumim tuturor suporterilor care au fost alaturi de echipa noastra pe parcursul acestui an, si nu in utimul rand d-lui primar Gabriel Dumanica si Consiliului Local care sustin si incurajeaza activitatile sportive din localitatea noastra!

 

AFC Hermannstadt: Căbuz – D. Tătar, R. Crişan, I. Stoican, Pamfile – Dâlbea (cpt.), Boboc – Hergheligiu, P. Petrescu, C. Neagu – Bg. Rusu

Rezerve: H. Moldovan - Necşulescu, Neacşa, S. Lupu, Ct. Pîrvulescu, D. Roman, Mih. Stancu

Antrenor: Alexandru Pelici

 

CS Afumaţi: Marinescu – Onea, Robicek, Rz. Patriche (cpt.), Perju, Vas. Olariu, Vl. Tudorache, Rz. Avram, Buduroi, Şt. Vasile, Mug. Dedu

Rezerve: Obretin – Buzea, Alin Zaharia, D. Burlacu, Mitu, Vlada, Mir. Manole

Antrenor: Vasile Neagu

Rezultat final

19-05-2018 16:00
 
Chindia Targoviste 2 : 1 CS Afumati

Meciul urmator

26-05-2018 11:00
 
CS Afumati - Metaloglobus

PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI