logo

 

ANUNT | CS AFUMATI VS CS U CRAIOVA SE MUTA PE STADIONUL

„ILIE OANA” DIN PLOIESTI

 

Desi fusese anuntat ca se va juca pe terenul din comuna ilfoveana Berceni, meciul din optimile Cupei Romaniei dintre CS Afumati si CS U Craiova a fost mutat la Ploiesti, pe Stadionul „Ilie Oana”.

Meciul CS Afumati si CS U Craiova pentru calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei se va disputa marti, 28 noiembrie, cu incepere de la ora 18.00, pe OZN Arena din Ploiesti, unul dintre cele mai frumoase stadioane din tara.

Mai exact, Jandarmeria solicita ca la un meci de acest nivel sa existe camere de filmat functionale care sa supravegheze tot ce se intampla pe gazon, in tribune, la intrarile pe stadion si in jurul arenei inainte, in timpul si dupa incheierea jocului.

In conditiile in care echipa din Berceni s-a retras din campionat de mai bine de un an, iar pe stadionul din localitate nu s-au mai disputat partide din esaloanele superioare, reomologarea arenei a intampinat unele probleme, astfel ca a fost necesara gasirea unui alt loc de disputare a jocului din optimile de finala ale Cupei Romaniei.

Primaria comunei Afumati asigura transportul tuturor suporterilor care doresc sa participe la acest meci istoric pentru fotbalul afumatean.

Inscrierile pentru deplasarea cu autocarul se pot face la numarul de telefon: 0728.180.243 (Marin Beatrice), in intervalul 08:00 – 21:00.

Plecarea se va face din fata Primariei, la ora 15:30.

Invitatiile de acces la meci se ofera cu titlu gratuit pentru afumateni si se pot ridica fie la urcarea in autocar, fie de la secretariatul Primariei pentru cei care doresc sa se deplaseze in regie proprie.

Rezultat final

21-04-2018 11:00
 
Foresta Suceava 0 : 1 CS Afumati

Meciul urmator

25-04-2018 11:00
 
CS Afumati - Luceafarul Oradea

PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI