logo

 

CS AFUMATI vs CS U CRAIOVA SE JOACA IN NOCTURNA,

LA BERCENI

 

Meciul dintre CS Afumati si prim-divizionara CS U Craiova din optimile Cupei Romaniei se va disputa marti, 28 noiembrie, cu incepere de la ora 18.00, pe stadionul din Berceni.

Federatia Romana de Fotbal si televiziunile care detin drepturile de transmitere a partidelor din optimile Cupei Romaniei au stabilit programul jocurilor in urma carora se vor decide cele 8 echipe calificate in sferturile de finala ale competitiei.

Regulamentul prevede ca partidele din optimile si sferturile Cupei Romaniei sa se dispute in sistem eliminatoriu, pe terenul echipei de categorie inferioara, astfel ca CS Afumati este clubul caruia ii revine responsabilitatea organizarii intalnirii cu CSU Craiova.

Dat fiind interesul ridicat fata de duelul CS Afumati vs CSU Craiova, FRF si televiziunile au decis ca partida sa se dispute in nocturna, marti, 28 noiembrie, cu incepere de la ora 18.00.

Stadionul din Afumati nu dispune de instalatie de nocturna, iar regulamentul prevede ca intr-o astfel de situatie meciul sa fie organizat pe o arena din cea mai apropiata localitate care dispune de o astfel de facilitate.

Astfel, pentru a permite cat mai multor suporteri afumateni sa poata asista din tribune la superduelul cu CSU Craiova din optimile Cupei, conducerea clubului si cea a primariei comunei Afumati au ales ca loc de desfasurare a partidei stadionul din comuna Berceni, care beneficiaza de nocturna si de o suprafata de joc impecabila.

Multumim primariei comunei Berceni pentru acordul dat ca acest meci din optimile Cupei sa se desfasoare in jud. Ilfov.

 

Rezultat final

19-05-2018 16:00
 
Chindia Targoviste 2 : 1 CS Afumati

Meciul urmator

26-05-2018 11:00
 
CS Afumati - Metaloglobus

PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI