logo

 

CS AFUMATI A TRECUT CU 2-0 DE DACIA UNIREA BRAILA

SI A AJUNS LA 10 ETAPE CONSECUTIVE FARA ESEC IN LIGA A II-A

 

Afumatenii au primit sambata, pe teren propriu, replica Daciei Unirea Braila, intr-o partida contand pentru etapa a 15-a a Ligii a II-a.

Veniti dupa 9 partide consecutive fara infrangere si 4 victorii reusite in ultimele 4 etape, elevii lui Vasile Neagu au avut o noua evolutie solida, controland in totalitate jocul in fata brailenilor.

Afumatenii si-au creat numeroase ocazii de gol, insa au punctat pe tabela de marcaj „doar” in debutul si in finalul partidei, impunandu-se cu 2-0.

De doar 6 minute au avut nevoie afumatenii pentru a deschide scorul impotriva celor de la Dacia Unirea Braila.

Razvan Avram a recentrat o lovitura libera executata din flancul drept, mingea a ajuns la Razvan Patriche, iar acesta l-a invins pe Ticrea cu o lovitura de cap, aducand-o pe CS Afumati in avantaj.

Ofensiva a continuat la poarta adversa si dupa deschiderea scorului, insa elevii lui Neagu s-au intrecut in ratari facand ca scorul sa ramana 1-0 pana in minutele de prelungiri.

In minutul 94, Dorin Burlacu a inscris cu un sut plasat trimis de la 10 metri la radacina barei si a stabilit scorul final.

Cu acest nou succes CS Afumati ajunge la 5 victorii consecutive si 10 meciuri la rand fara infrangere in Liga a II-a si, cu 27 de puncte, ocupa pozitia a 4-a a clasamentului.

Runda urmatoare afumatenii vor evolua in deplasare in compania celor de la FC Arges (locul 10, cu 19 puncte), miercuri, de la ora 14.00.

 

Echipele de start:

CS Afumati: Andr. Marinescu - Onea, Robicek, Rz. Patriche (cpt.), Perju, Olariu, Rz. Avram, Vl. Tudorache, Buduroi, Şt. Vasile, Mug. Dedu Rezerve: Mişa - Buzea, Ispir, D. Burlacu, Caliani, Mitu, Vlada

Antrenor: Vasile Neagu

 

Dacia Unirea Braila: Ticrea - Gab. Nita, Stanciulescu, C. Mihai, Covaciu, Ol. Bucur, Ed. Oprea, C. Rosu (cpt.), P. Ioan, Cublesan, Al. Pop Rezerve: Leu - L. Ivan, M. Dima, Iosofache, Banyoi, Puia, Ciucureanu

Antrenor: Alin Panzaru

 

 

Rezultat final

19-05-2018 16:00
 
Chindia Targoviste 2 : 1 CS Afumati

Meciul urmator

26-05-2018 11:00
 
CS Afumati - Metaloglobus

PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI