logo

 

CRAIOVA VREA SA JOACE IMPOTRIVA LUI CS AFUMATI, IN CUPA,

PE NOUL STADION

 

Presedintele echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a declarat ca doreste ca meciul cu CS Afumati, din optimile de finala ale Cupei Romaniei, sa aiba loc in nocturna pe noul stadion din Banie.

 

"Sunt sigur ca cei de la CS Afumati vor accepta propunerea noastra, meciul fiind programat in nocturna, sa vina sa joace la Craiova. Universitatea Craiova are in acest moment prima sansa. O prima sansa cu un procent foarte mare, iar primavara in Cupa Romaniei cu siguranta ca ne va aduce un adversar mai important, iar obiectivul Cupa Romaniei ramane realizabil", a afirmat oficialul craiovean, citat de site-ul oficial al clubului.

 

Antrenorul Devis Mangia spera ca echipa pe care o pregateste sa depaseasca acest obstacol, insa a evitat sa se pronunte in privinta sanselor de calificare:

''Daca intalnim Afumati, trebuie sa jucam cu ei. Daca vrem sa mergem mai departe in Cupa Romaniei trebuie sa jucam impotriva tuturor echipelor. Acum trebuie sa ne concentram pe meciul din campionat, cu Astra Giurgiu, iar cand va trebui sa jucam impotriva celor de la Afumati o vom face. Nu este vorba de noroc sau ghinion, despre asta putem vorbi doar dupa meci. Asta este tragerea la sorti si speram sa ne descurcam bine, pentru ca meciul din Cupa Romaniei este in timpul saptamanii, intre doua partide grele din Liga I'', a spus Mangia.

 

Capitanul Universitatii, Alexandru Baluta, a afirmat ca partida pare usoara la prima vedere.

"La prima vedere pare un meci usor, dar trebuie sa fim foarte concentrati, sa luam meciul in serios. Trebuie sa facem ce stim noi mai bine pentru a ne califica mai departe. De data asta am avut noroc la tragerea la sorti si va trebuie sa ne concentram pe ce avem noi de facut. Nu conteaza impotriva cui jucam, noi trebuie sa dam 100% la fiecare meci!", a declarat Baluta.

 

Meciul va avea loc pe terenul echipei de categorie inferioara. Potrivit regulamentului, in cazul in care jocurile din Cupa Romaniei urmeaza sa fie televizate in direct si sunt programate in nocturna, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiata, care indeplineste conditiile regulamentare necesare disputarii jocului si televizarii.

In cazul in care se intalnesc echipe din categorii diferite si echipa organizatoare nu detine instalatie de nocturna, la cererea echipei care detine aceasta facilitate si cu acordul celeilalte echipe, jocul se poate disputa pe terenul echipei care detine instalatie de nocturna.

Jocurile din cadrul optimilor Cupei Romaniei vor avea loc in zilele de 28, 29 si 30 noiembrie, cu incepere de la ora 13,30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmand a fi stabilit si comunicat ulterior.

 

sursa: digisport

Rezultat final

19-05-2018 16:00
 
Chindia Targoviste 2 : 1 CS Afumati

Meciul urmator

26-05-2018 11:00
 
CS Afumati - Metaloglobus

PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI