logo

 

 

CS AFUMATI A OFERIT O DEMONSTRATIE DE FORTA IN FATA

ARADENILOR DE LA UTA SI S-A CALIFICAT, PENTRU AL DOILEA AN

CONSECUTIV, IN OPTIMILE CUPEI ROMANIEI

 

Cu o forma excelenta aratata in ultimele partide de campionat, CS Afumati a facut spectacol si in saisprezecimile Cupei Romaniei. Miercuri, pe terenul din Afumati, elevii lui Vasile Neagu s-au duelat cu UTA Arad pentru accederea in optimi.

CS Afumati a pornit ca din tun disputa cu „Batrana Doamna” si a fost aproape sa deschida scorul inca din minutul 2, cand lovitura de cap a lui Buduroi a fost deviata de un fundas advers si a ratat de putin tinta.

Eforturile ofensive ale afumatenilor au fost rasplatite dupa un sfert de ora de joc, cand acelasi Buduroi a fost faultat in careu, iar Mugurel Dedu a deschis scorul din penalty-ul rezultat.

Oaspetii au avut un final de repriza excelent, in care, in doar 3 minute, au izbutit sa intoarca scorul in favoarea lor, prin dubla semnata de Albert Stahl (`39, `42), de fiecare data din pasele lui Hlistei.

Condusi cu 1-2 la pauza, afumatenii au iesit extrem de montati de la cabine si au oferit o veritabila demonstratie de forta in partea secunda.

La nici 5 minute de la reluare, Avram a executat un corner din flancul stang, iar Buduroi si-a incununat evolutia excelenta cu un gol inscris cu capul din interiorul careului mic. Scenariul s-a repetat in minutul 64, cand Mugurel Dedu a facut 3-2, tot cu o lovitura de cap si tot dintr-un corner executat de Avram.

Opt minute mai tarziu, Cristian Scutaru a comis un hent in propriul careu, iar centralul a acordat lovitura de pedeapsa si al doilea galben pentru fundasul aradean, care si-a lasat astfel echipa in inferioritate numerica. Vasile Olariu a transformat fara emotii in gol lovitura de la 11 metri, iar CS Afumati conducea cu un neverosimil 4-2.

Elevii lui Neagu au continuat sa evolueze ofensiv, iar in minutul 88 Olariu l-a copiat pe Dedu si a realizat si el dubla, invingandu-l pe Muresan cu un sut la coltul lung trimis din interiorul careului.

CS Afumati se impune astfel cu un categoric 5-2 in fata celor de la UTA Arad si se califica intr-un mod extrem de spectaculos in optimile de finala ale Cupei Romaniei, unde poate da peste nume grele ale fotbalului romanesc.

 

Rezultat final

14-04-2018 11:00
 
CS Afumati 1 : 1 Stiinta Miroslava

Meciul urmator


PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI