logo

 

 

CS AFUMATI A TRECUT CU 2-0 DE RIPENSIA TIMISOARA

SI URCA PE LOCUL 8 IN LIGII 2

 

CS Afumati a primit, sambata, pe teren propriu, replica celor de la Ripensia Timisoara, intr-o partida contand pentru etapa a 13-a a Ligii a II-a.

Aflati intr-o forma excelenta, cu 4 victorii si 3 remize in precedentele 7 runde, elevii lui Vasile Neagu au inceput in forta partida impotriva Ripensiei si au deschis scorul inca din minutul 6.

Mugurel Dedu a transformat fara emotii penalty-ul acordat de centralul Mihai Amoraritei la hentul comis in propriul careu de Apro.

Au urmat alte cateva sanse pentru afumateni de a se desprinde, insa interventiile portarului Radulescu au facut ca scorul sa ramana 1-0 la pauza. De notat ca in minutul 41 Flavius Vladia a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene, dupa o intrare extrem de dura la centrul terenului, pentru care putea primi rosu direct.

Afumatenii au dominat si mai autoritar partida la reluare, iar in minutul 70 au dat lovitura decisiva prin Vlad Tudorache, care a driblat un fundas si a inscris cu un sut la coltul lung.

Cu avantaj de doua goluri elevii lui Neagu nu au ridicat piciorul de pe pedala de acceleratie, insa barele portii lui Radulescu s-au opus la suturile expediate de Manole si Buduroi, astfel ca pana la final scorul a ramas nemodificat.

Cu acest nou succes, CS Afumati ajunge la 5 victorii si 3 egaluri in ultimele 8 etape de Liga a II-a, acumuleaza 19 puncte si urca pe pozitia a 8-a a clasamentului.

Runda urmatoare, elevii lui Vasile Neagu se vor deplasa la Targu-Mures, pentru confruntarea cu ASA, care ocupa locul 4 al ierarhiei, cu 22 de puncte.

 

Echipele de start:

CS Afumati: Obretin - Onea, Robicek, Patriche (cpt.), Perju, Rz. Avram, Vas. Olariu, Vl. Tudorache, Vlada, Şt. Vasile, Mug. Dedu

Rezerve: Mişa - Baniţă, Buzea, Buduroi, D. Burlacu, Al. Mitu, Mir. Manole

Antrenor: Vasile Neagu

 

Ripensia Timisoara: I. Rădulescu - Ad. Popa (cpt.), Vlădia, Apro, C. Toma, Semeniuc, Stoi, Zaluschi, Ad. Ungureanu, Mediop, Golda

Rezerve: D. Munteanu - Mânecan, Bobină, Horcea, Matiş, Berivoescu, Cluci

Antrenor: Remus Steop

 

Rezultat final

14-04-2018 11:00
 
CS Afumati 1 : 1 Stiinta Miroslava

Meciul urmator


PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI